Avaa mobiilivalikko
Ryhmäkuva 4 Etusivun toinen Etusivun kolmas

Tervetuloa oppimaan!

Musiikkiopisto Avoniassa voi opiskella klassista- ja rytmimusiikkia (pop/jazz/rock) innostavien ja ammattitaitoisten opettajien kanssa. Musiikkiharrastuksen voi aloittaa ilmoittautumalla oppilaaksi. Soittaminen on kivaa ja Avoniassa opiskelu tukee hyvän musiikkisuhteen syntymistä. Oppiminen tapahtuu parhaiten yhdessä tekemällä ja positiivisten tunne-elämysten kautta. Myönteiset musiikilliset elämykset innostavat harjoittelemaan omaa soitinta.
Voit kuunnella Avonian YouTube kanavalta musiikkiesityksiä ja konsertteja.

Ajankohtaista

Kaikki opiston tapahtumat näet täältä.

Hakeutuminen

Hakuaika syyskaudella 2017 alkaviin opintoihin alkaa 1.4.2017 ja päättyy 6.6.2017. Hakeutuminen

Jousisoittajien konsertti

13.5.2017

Avonian jousisoittajien kevätkonsertti lauantaina 13.5. klo 14 Suvelan Kappelissa (Kirstintie 24, Espoo). Vapaaehtoinen ohjelmamaksu, tuotto yhteisvastuun hyväksi. Väliajalla kahvi ja pulla 2,5 euroa. Kahvituksen järjestää Tuomarilan Martat. 

Rakentava palaute -hankkeen loppuraportti

RAKENTAVA PALAUTE - KONSTRUKTIV BEDÖMNING -hankkeen loppuraportti on nähtävillä täällä.
 

Jatkoilmoittautuminen

2.5.2017

Avonian oppilaiden jatkoilmoittautumiset 2.5.-23.5.2017. Lähetämme oppilaille tunnukset ja ryhmien aikataulut sähköpostitse tiistaina 2.5.2017. Ilmoittautumiset tapahtuvat Eepos-oppilashallintojärjestelmän kautta. Sähköposti tulee osoitteesta postitus@eepos.fi. Lisätietoa Eepos-oppilashallintojärjestelmästä löydät tästä. Jatkoilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittautua ryhmiin kaudelle 2017-18. Jatkoilmoittautuminen tulee täyttää myös, jos lopetat opinnot Avoniassa. Ryhmäopetusaineiden lukujärjestys kaudella 2017-18 löytyy tästä.

Suomi 100 vuotta 2017

Musiikkiopisto Avonian hanke "100 konserttia itsenäisyyden juhlavuonna 2017" on valittu Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan. 

Luova Improvisaatio - Kreativ Improvisation

Kolmen Espoolaisen musiikkiopiston yhteishanke. Hankkeesa mukana Musiikkiopisto Avonia, Juvenalia Musiikkiopisto ja Musikinstitutet Kungsvägen.
Hankkeen kotisivut