Tiedote oppilaille ja huoltajille 9.4.2020

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on keskiviikkona 8.4. antanut päätöksen, jossa ESAVI määrää taiteen perusopetuksen tilojen sulkemisen jatkuvan 13.5.2020 saakka. “Etelä-Suomen aluehallintovirasto määrää tartuntatautilain 58 §:n 1momentin nojalla toimialueellaan sijaitsevien koulujen, oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön sekä taiteen perusopetuksen tilat suljettavaksi. Määräys on voimassa ajalla 14.4.2020–13.5.2020. ”

Musiikkiopisto Avonian opetusjärjestelyt tehdään kevätlukukauden 2020 loppuun saakka etänä. Oppilaitoksemme opetussuunnitelma mahdollistaa oppilaan opintojen edistymisen ja arvioinnin erinomaisella tavalla vallitsevissa olosuhteissa.

Ystävällisin terveisin,

Ilari Iivonen
rehtori