Musiikkiopisto Avonia aloittaa ukulelen ryhmäopetuksen Bändikeitaalla

Ukulele-ryhmä on tarkoitettu musiikkileikkikoulun jatkeeksi esikouluikäisille ja juuri koulun aloittaneille. Ukulele -ryhmässä opetellaan soittamaan ukulelea sekä tutustutaan nuottien lukemiseen ja musiikin ilmiöihin laulujen ja leikkien kautta.  Ryhmässä opetellaan soittamaan perussointuja, helppoja komppeja sekä näppäilyä ukulelella. Ukulelen lisäksi tunnilla soitetaan ja säestetään lauluja myös rytmisoittimilla. Ukulelen opiskelu kehittää motorisia taitoja sekä musiikin hahmottamista ja antaa hyvän pohjan musiikkiharrastukselle ja kaiken lisäksi se on hauskaa!

Ukulele ryhmäopetuksen hinta (6-8-vuotiaat) Bändikeitaalla (Pihatörmä 1 A) on 190 euroa syyskausi. Osallistumiseen tarvitaan oma ukulele. Soittimen hankinnassa saat neuvoa opettajalta. Ukulele-opettajana toimii Avonian muskariopettaja Katariina Kumpulainen.

Ukuleleryhmät ovat torstaisin klo 17.15 – 18 tai klo 18 – 18.45.