Avoin työpaikka

Musiikkiopisto Avonia hakee

LAULUN TUNTIOPETTAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Musiikkiopisto Avonia on Espoossa toimiva kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen musiikkioppilaitos, joka antaa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta musiikissa. Musiikkiopisto Avonia on osaava ja innovatiivinen työyhteisö.

Haemme ensisijaisesti klassisen musiikin lauluopettajaa. Hakijalle on eduksi myös rytmimusiikin osaaminen. Toivomme pedagogista osaamista yksilö- ja ryhmäopetuksessa. Painotamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Osa hakijoista voidaan kutsua opetus- ja laulunäytteeseen sekä haastatteluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva musiikkialan tutkinto. Palvelusehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen 6§.n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. 

Koeaika on kuusi kuukautta.

Työ alkaa 16.8.2021.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen ilari.iivonen@avonia.fi.

Hakuaika päättyy 11.5.2021
Tietoja musiikkiopistosta: www.avonia.fi