Hae Avoniaan muskariopettajaksi

Musiikkiopisto Avonia hakee

PÄÄTOIMISTA MUSIIKKILEIKKIKOULUN OPETTAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Musiikkiopisto Avonia on Espoossa toimiva kannatusyhdistyksen ylläpitämä musiikkioppilaitos, joka antaa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta. Musiikkiopisto Avonia on nuorekas, osaava ja innovatiivinen työyhteisö. Musiikkiopisto Avonia järjestää musiikkileikkikouluopetusta yhteistyössä espoolaisten päiväkotien kanssa. Opetuksen viikkotuntimäärä on noin 16-20. Opetus järjestetään klo 8-16 välillä. Toivomme vankkaa pedagogista osaamista ryhmäopetuksessa. Painotamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun ja opetusnäytteeseen, jotka järjestetään 1.6.2023.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva musiikkialan tutkinto. Palvelusehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Työ alkaa 14.08.2023

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen ilari.iivonen@avonia.fi.

Hakuaika päättyy 19.05.2023 klo 16.00.
Tiedustelut rehtori Ilari Iivonen: ilari.iivonen@avonia.fi
Tietoja musiikkiopistosta: www.avonia.fi