Työpaikka avoinna: Sellonsoiton opettaja

Musiikkiopisto Avonia hakee

SELLONSOITON PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN
Musiikkiopisto Avonia on Espoossa toimiva kannatusyhdistyksen ylläpitämä yksityinen musiikkioppilaitos, joka antaa laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta musiikissa. Musiikkiopisto Avonia on osaava ja innovatiivinen työyhteisö.

Toivomme pedagogista osaamista yksilö- ja ryhmäopetuksessa. Painotamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, musiikin laajan oppimäärän tuntemista sekä valmiutta opetuksen kehittämiseen. Katsomme eduksi kokemuksen sellonsoiton opettajan työstä. Osa hakijoista voidaan kutsua opetus- ja soittonäytteeseen sekä haastatteluun.
Opetustunteja on noin 22 vkt.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva musiikkialan tutkinto. Palvelusehdot määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Työ alkaa 1.8.2024

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen ilari.iivonen@avonia.fi.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkintotodistukset.

Hakuaika päättyy 30.4.2024
Tietoja musiikkiopistosta: www.avonia.fi